PRAVONÍN A - STRUHAŘOV A

08.09.2010 18:07

mistrovské utkání

5.9.2010 14:00 hodin

rozhodčí - p. Kočí

výsledek - 0 : 1

poločas - 0 : 0

žlutá karta - Hejný L.(63´)

sestava - Vacík P.- Babický T., Vlasák L., Kuklík J. (28´Sedláček F.), Cibulka J.- Žůrek P. (60´Březina E.), Ondrák Z. (68´Moravec L.), Srudnička R.- Babický M., Hejný L.

připraven - Veselý L., Kodeda J.

komentář trenéra - Ani ve třetím mistrovském zápase jsme nebodovali a prohráli. Naše produktivita není vůbec dobrá, šance měli v 31´Ondrák a ve 43´Hejný, ale branku netrefili. Po gólu volala hlavně šance Žurka z 53´, kdy v soupeřově vápně pohotovým bodlem minul branku. Na druhé straně se v 55´do totožné situace dostal soupeř a v našem vápně bodlem k tyči nedal Vacíkovi šanci. Náš tlak a alespoň vyrovnání se nekonalo a to i přes přeskupení sil směrem do útoku (do hry zasáhl i nedoléčený Moravec), naopak jsme mohli být rádi, že při některém z brejků soupeř výsledek nenavýšil.

komentář z benešovského deníku - Diváci viděli oboustranně bojovné utkání, kde převládala obrana nad útočnou hrou. Vyložených gólových šancí se tak příliš neurodilo. Druhý poločas probíhal ve stejném duchu. Dle průběhu bylo zřejmé, že komu se podaří vstřelit branku, rozhodne utkání ve svůj prospěch. Domácí vyloženou šanci po hodině hry neproměnili. Naopak hosté o chvíli později byli šťastnější, když Peter zakončil povedenou kombinační akci gólem. V závěru se domácí pokusili o zoufalý nápor, ale bez gólového efektu.

Fotogalerie: PRAVONÍN A - STRUHAŘOV A