PRAVONÍN A - STRUHAŘOV A

14.05.2012 08:54

mistrovské utkání 21.kolo

13.5.2012 17:00 hodin

rozhodčí: Mareš - Bačinský, Špička

výsledek - 1 : 3

poločas - 1 : 2

branka - Vlasák L.

sestava - Doškář Janáček – Lejček, Babický T., Kodeda – Kopecký, Hoch, Vlasák(80´Březina), Hrubeš – Ondrák (85´Cibulka), Babický M. (65´ Moravec)

komentář trenéra -

V utkání s aktuálně prvním mužstvem tabulky jsme měli dobrý úvod, naše kombinace končili ale před pokutovým územím. Hosté nás po čtvrthodině zatlačili, kopali snad pět rohů po sobě, vše vyústilo trestným kopem po zbytečném faulu, z kterého jsme hlavou dostali branku, 0:1. Hra byla vyrovnaná, hosté podnikali rychlé výpady po naší nepřesné kombinaci a jeden z nich zakončili z malého vápna na přední tyč přesně, 0:2. Pokud jsme se tlačili dopředu ve více lidech byli jsme nebezpeční, jednu takovou akci vyřešil Vlasák v 35´ prostrčením do vápna na Babického M., který si míč dobře zasekl, ale jeho umístěnou střelu k tyči hosté vytěsnili na tyč a míč skončil v rohu. Ten posadil Babický M. na hlavu Vlasáka a bylo sníženo na 1:2. V samotném závěru poločasu zlikvidoval Doškář šanci hostí. V druhém poločase v 60´běžel Hrubeš s Babickým M. sám od půlky na stopera hostí, přihrál ale brzo a akci tak zmařil. Po minutě se bravurním zákrokem blýsknul Doškář, když gólovou střelu vytěsnil na tyč. Ve 23´jsme měli vyrovnat, Janáčkův trestný kop netrefil do odkryté branky Babický T. V 36´jsme se dožadovali odpískání faulu po akci Vlasáka, rozhodčí penaltu nenařídil a tak v podstatě z další akce v 37´přidali hosté pojistku, když běžel hráč sám na Doškáře a střelou jej překonal, 1:3 a stanovil tak konečný výsledek utkání.

Do zápasu a v podstatě i do mužstva se zapracovávají mladíci z dorostu. Doškář co by brankář již zkušenosti má a ve dvojici s brankářem Veselým se zlepšuje. Kodeda hraje již stabilně a je na něj spolehnutí. Od začátku hrál prvně Kopecký, který je na tom pro zálohu i dobře fyzicky. Březina má také zkušenosti, ale na nějaký delší pobyt na hřišti mu chybí fyzička. Z ostatní hráčů, se po zranění vrátil Vlasák a i když to není zdravotně na 100% bylo na něm vidět, že hodně chce. Hodně toho naběhal Hoch, potřebuje zpřesnit přihrávku, je to hráč s nejstabilnější výkonností. V záloze dokázal dobře kombinovat i Babický T. jen na hru zpátky nemá fyzičku a jeho výběr místa je také k diskuzi. Lejček hrál opět beka a je na zvážení, jestli by neměl být opět v záloze. Za očekáváním zůstal tentokrát Hrubeš, neměl tah na branku a působil odevzdaně. Janáček uplatňuje dobrou kopací techniku, potřeboval by ale trénovat. Babický M. je platným, pokud se neutápí v kličkách a pokud zrychlí hru přesnou přihrávkou. Ondrákovi chybí dobré zpracování míče a hlavně výběr místa, měl by více stavět na své rychlosti. Moravec má dlouhodobě problém s rozehrávkou, ale umí zabojovat. Cibulka se zlepšil v poziční hře, chybí mu kontakt s míčem na tréninku.  Závěrem musím konstatovat, že i když jsme prohráli musím kluky pochválit za jejich snahu hrát fotbal.