PRAVONÍN A - TEPLÝŠOVICE B

24.10.2011 19:48

mistrovské utkání 9.kolo

23.10.2011 15:30 hodin

rozhodčí - Černý

výsledek - 2 : 2

poločas - 2 : 2

branky - Babický M., Babický T.

žluté karty - Lejček J., Hoch M., Babický M., Krastev Y.

sestava - Veselý – Janáček – Cibulka, Babický T., Hoch – Hrubeš (46´Žůrek), Lejček, Vlasák, Moravec (75´Ondrák) – Babický M. (60´Hejný), Krastev Y.

komentář trenéra - Všechny branky padly v prvním poločase. V 18´ jsme odvrátili trestný kop soupeře na roh ze kterého hosté nejprve nastřelili břevno a pak prostřelili skrumáž hráčů před Veselým, 0:1. Ve dvou 100% šancích se hlavou neprosadil Vlasák, poprvé trefil z ofsajdu tyč, podruhé po rohu Moravce z malého vápna netrefil branku. Vyrovnali jsme v 35´, když po pravé straně zatáhl míč Cibulka, na míč si naběhl Babický M. a trefil do šibenice po Anglicku vnitřní tyč, 1:1. Hosté zvýšili na 1:2 ve 40´, to si před vápno naběhl jejich záložník a na jeho střelu k tyči Veselý nedosáhl. Vyrovnání přinesl trestný kop, ten první Babický T. poslal nad branku, druhý v 43´trefil přesně do šibenice, hostující brankář si stačil na míč jen sáhnout. Druhý poločas zastavil Žůrkovu slibnou akci po levé straně praporek chybujícího pomezního, následnou jeho slabou střelu brankář kryl. Byli jsme lepším mužstvem, vázlo nám ale zpracování míče (Lejček, Vlasák) a nedali jsem si pořádnou přihrávku (Babický M.). I tak jsem měli dobré příležitosti, po centru Hocha do vápna nezakončil k naší spokojenosti Moravec. Hostům likvidoval Veselý šanci pádem pod nohy a v samotném závěru se hosté neprosadili střelou z malého vápna.

z benešovského deníku - Hosté začali utkání svižně, dařila se jim kombinace na jeden dotek a výborným pohybem dělali domácím v obraně velké starosti. Pravonínští drželi krok nasazením a bojovností. Teplýšovice se ujaly vedeni po vydařené střele do břevna a dorážce Krále. Domácí odpověděli gólovou hlavičkou M. Babického po stříleném centru. Hoste ale nadále hýřili aktivitou a odměnou jim byla podařená přízemní střela Starosty zpoza šestnáctky k tyči. Po přestávce se domácí zlepšili, vytvořili si mírnou územní převahu a hrozili hlavně ze standardních situací. Jednu z nich využil T. Babický, když po precizně provedeném trestném kopu trefil růžek teplýšovické branky. Závěr patřil hostům, ale skóre se už nezměnilo.