PRAVONÍN A - TRH. ŠTĚPÁNOV A

20.09.2010 13:53

mistrovské utkání

19.9.2010 14:00 hodin

rozhodčí - p. Platil, p. Bačinský

výsledek - 4 : 3

poločas - 3 - 0

branky - Babický T. 2x, Babický M.(pen.), Krastev Y.

žluté karty - Cibulka J., Moravec L., Babický T.

sestava - Veselý L.- Cibulka J., Hoch M., Babický T., Sedláček F.(55´Žůrek P.)- Moravec L., Lejček J., Vlasák L., Hejný L.(75´Studnička R.)- Krastev Y., Babicý M.

připraven - Doškář D.

komentář trenéra - Pozměnili jsme sestavu s vědomím, že potřebujeme bodovat a hrát útočně. Hráči měli za úkol kombinovat a tlačit se před branku soupeře. To se nám také v prvním poločase dařilo, soupeř nás ve slibných příležitostech fauloval a toho jsme bezezbytku využili. T.Babický proměnil chytře oba přímé kopy z 8´ a 30´ a M.Babický pokutový kop z 35´, poločas jsme uzavřeli stavem 3:0 i když soupeř byl kombinačně lepší.

Po změně stran tak následoval logicky tlak soupeře, který otevřel hru a nám šance na brejky, ale naše spolupráce záloha útok končila v ofsajdu. V rozmezí 55´ a 60´ jsme byli pod velkým tlakem a soupeř snížil na 3:2. Každému to jistě v té chvíli připomnělo utkání s Jírovicemi, které jsme nakonec svými chybami promarnili. Pokračovali jsme v kombinaci do útoku na rychlonohého Kristova, jehož první branka nebyla ještě uznána, ale ta v 85´po kombinaci s Vlasákem a jeho sólu již ano, 4:2. Zdálo se, že tato pojistka je dostačená, ale situace se ještě zdramatizovala v nastaveném čase, kdy soupeř proměnil pokutový kop po ruce a snížil na konečných 4:3.

komentář z benešovského deníku - Hosté začali utkání hodně aktivně a kombinační hrou se tlačili do zakončení. Domácí se snažili čelit nástupu soupeře dlouhou rozehrávkou na oba útočníky, kteří úspěšně zaměstnávali štěpánovskou obranu. Ta je zastavovala jen za cenu nedovolených zákroků, za které byly nařízené přímé kopy a dva v krátké době po sobě T. Babický nádherně proměnil v góly – 2:0. V závěru poločasu se M. Babický proháčkoval přes obránce Štěpánova, byl faulován a sám penaltu proměnil – 3:0. Do druhé části vlétli Štěpánovští jako uragán, domácí nestíhali bránit jejich rychlé akce a výsledkem byly dvě branky v pravonínské síti – 3:2. Teprve poté se domácí vzpamatovali a hru trochu vyrovnali. Dál se snažili využít především brejkových situací v nichž vynikal Krastev. Po dvou neproměněných šancích se mu podařilo třetí únik přetavit v gól – 4:2. Hosté nic nevzdali a dál se snažili o vyrovnání. Podařilo se jim snížit na 4:3, ale i díky domácímu brankáři Veselému už více nestihli.

Fotogalerie: PRAVONÍN A - TRH. ŠTĚPÁNOV A