PRAVONÍN A - VOTICE B

04.04.2011 14:27

mistrovské utkání

3.4.2011 14:00 hodin

rozhodčí - p. Kočí, p. Mareš

výsledek - 1 : 0

poločas - 1 : 0

branka - Cibulka J.

žluté karty - Lejček J. 2x, Vlasák L., Hoch M.

červená karta - Lejček J.

sestava - Veselý L.- Kuklík J.(80´Sedláček F.), Filip M., Babický T., Hoch M.- Žůrek P.(35´Březina E.), Lejček J., Vlasák L., Cibulka J.- Babický M.(70´Krastev Y.), Moravec L.

připraveni - Doškář D., Kodeda J.

komentář trenéra - Do utkání s vedoucím mužstvem soutěže jsme vstoupili s odhodláním zúročit nejen fyzický fond, který většina hráčů v průběhu zimní přípravy vylepšila, ale vědomý, že se chceme porvat o záchranu. Hned ve druhé minutě se nám vydařila akce která skončila brankou a to když Babický Michal míč na hranici šestnáctky ukázkově sklepl nabíhajícímu Cibulkovi, který si ho ještě stačil oběhnout na pravou nohu a zakončil přesně ke vzdálenější tyči 1:0. Hosté ohrozili Veselého v brance střelou ze střední vzdálenosti, kterou na nerovném terénu náš brankář neudržel, naštěstí mu na pomoc s odkopem přispěchal Babický Tomáš. V této fázi utkání jsme hlavně v obranné fázi hráli pozorně a až na jednu situaci jsme se dobře zajišťovali. Z útočných akcí stojí za zmínku určitě akce Moravce, který se pokusil střelou z těžkého úhlu překvapit na první tyči hostujícího brankáře, ten však se štěstím vyrazil jeho střelu na roh. V prvním poločase nahradil na levém okraji zálohy zraněného Žurka dorostenec Březina a byl platným hráčem. Druhý poločas se hosté herně zlepšili, vytvořili si jednu vyloženou brankovou příležitost, ale zakončující hráč byl natolik překvapen že se k němu míč po centru ze strany dostal, že Veselého nepřekonal. Naopak my jsme mohli po trestném kopu Babického Tomáše pojistit vedení, ale míč skončil na tyči. Střídali jsme, za Babického Michala přišel do útoku Krastev a za zraněného Kuklíka na pravý kraj obrany dorostenec Sedláček a oba byli platnými hráči. Za pozornost stála také střela Cibulky, které v cestě do branky stál bránící hráč. Ke konci utkání jsme si situaci zkomplikovali a to když byl po druhé žluté kartě vyloučen Lejček Jakub, hosté se dostávali k naší brance snadněji, ale tlaku jsme odolali. V posledních minutách se ještě neprosadil sám před brankářem hostí Krastev. Zásluhu na dobrém výsledku má zejména přístup všech, kteří zasáhli do hry, jejich bojovnost, týmový duch a také to, s jakým odhodláním se chtěli poprat o body k záchraně v soutěži. V Pravoníně se o body opravdu bojovalo, tak ať nám to vydrží.

z benešovského deníku - Pravonínští vložili do zápasu vše a lídra tabulky zaskočili. Votičtí měli sice více ze hry, byli fotbalovější, ale to se však dařilo domácím eliminovat nasazením a bojovností. Navíc se už v 7. minutě trefil přesně z 20 metrů Cibulka. Hosté ještě více přitlačili na pilu, ale vyložené šance nepřicházely. Druhá část zápasu měla podobný obraz hry. Hosté se hrnuli do útoku, domácí pozorně bránili, snažili se o brejky a hrozili ze standardních situací. To se dařilo hlavně T. Babickému, který nastřelil tyč. Závěrečných 20 minut domácí dohrávali o deseti, přesto cenné vítězství uhájili.

 

Fotogalerie: PRAVONÍN A - VOTICE B