PRAVONÍN A - VRCH.JANOVICE A

18.10.2010 18:55

mistrovské utkání

17.10.2010 14:00 hodin

rozhodčí - p. Konvička, p. Rathan

výsledek - 2 : 1

poločas - 1 : 0

branky - Moravec L., Babický T.

žluté karty - Babický M., Kuklík J., Kodeda J., Ondrák Z.

sestava - Veselý L.- Babický T., Ondrák Z., Kuklík J., Sedláček F.(60´Kodeda J.) - Moravec L., Lejček J., Vlasák L., Hoch M.- Babický M.(88´Kotora P.), Krastev Y.

komentář trenéra - Do utkání jsme šli s vědomím, že chceme maximálně uspět a také s tím, že máme díky absenci čtyř hráčů (!!!) na střídání Kotoru a dorostence Kodedu.

První poločas jsme byli aktivnější, naše kombinace hlavně po pravé straně byli nebezpečné a také po jedné z nich v 18´ po ose Vlasák, Krastev, Moravec, právě posledně jmenovaný poslal míč technicky k tyči 1:0. Po lepším zakončení a řešení situace volali hlavně akce Babického M.. Pokusy hostí o průnik před naší branku včas zastavoval na postu stopera opět hrající Ondrák. V prvním poločase nás po nedůslednosti na levé straně obrany podržel výtečným zákrokem  brankář Veselý.

Druhý poločas jsme opět zaspali. Hned v 50´ po zbytečném faulu u rohového praporku rozehráli hosté přímý kop před vápno a následná střela prošla skrumáží až do naší sítě 1:1. Hosté tak byli najednou aktivnější, dostávali se blízko naší branky a několikrát vyzkoušeli pozornost Veselého. Nám se kombinace dařila sporadicky. Vystřídali jsme, na místo Sedláčka se posunul Hoch, na levý kraj zálohy se postavil Kodeda, který svým důrazem a pohybem pomohl naší hře směrem k hostující brance. V 70´ jsme se dočkali, Moravec kopal roh a našel dobře naběhnuvšího Babického T., který zvýšil na 2:1. Mohli jsme přidat i pojistku hlavně po šanci Krasteva, který nepřehodil vybíhajícího brankáře hostí a Babický M. se dobře uvolnil ve vápně soupeře, ale tak jako v předchozím zápase branku nedal. V samotném závěru mohli hosté dosáhnout na remízu, když na zadní tyči nikým nehlídaný hráč soupeře na míč v pádu naštěstí pro nás nedosáhl.

Oba konce poločasů byli z naší strany šťastné, hosté měli vyložené brankové příležitosti a to jen díky tomu, že naši hráči neřeší situaci dostatečně jednoduše. Hlavně závěr utkání nepřidal na zdraví na lavičce osamocenému asistentu Miloši Filipovi, který právě na takové situace upozorňoval.

 komentář z benešovského deníku - Utkání svojí úrovní diváky příliš nenadchlo. K vidění bylo příliš nepovedených přihrávek a neurovnaná hra. Domácím se přeci jen v 25 minutě podařila pěkná kombinační akce, kterou gólově zakončil Moravec. Po poločasové přestávce hosté přidali, vytvořili si několik slibných šancí a jednu se jim povedlo po přímém kopu a střele Jiřího Kadlece gólově potvrdit. Zápas svým průběhem směřoval k dělbě bodů. To, ale odmítl T. Babický, který po zahrání rohu perfektně zakončil hlavou a rozhodl o bodovém zisku domácích.

Fotogalerie: PRAVONÍN A - VRCH.JANOVICE A