PRAVONÍN A - VRCHOTOVY JANOVICE A

24.11.2011 13:10

mistrovské utkání 13.kolo

20.11.2011 13:30 hodin

rozhodčí - Míka, Murgač, Rathan

výsledek - 0 : 2

poločas - 0 : 1

žluté karty - Hoch M., Ondrák Z., Krastev Y.

sestava - Doškář – Janáček – Ondrák (65´ Cibulka), Babický T., Hoch – Hrubeš, Lejček, Vlasák, Moravec (55´Žůrek)- Krastev Y. – Babický M. (55´Hejný)

připraven - Krastev V.

komentář trenéra - Začátek utkání jsme zaspali, ve 3´jsme odvraceli standardku chybně na roh a z něj jsme dostali branku na 0:1, když jsme jako již po několikáté nechali soupeře samotného hlavičkovat v malém vápně. Do šancí jsem se dostávali jen stěží, nedali jsme si finální přihrávku a střely šli vesměs mimo branku. V 52´druhého poločasu poslal Hoch křižnou přihrávkou do šance Krasteva, který byl faulován brankářem když dobíhal svoji střelu, z následné penalty ale Vlasák přestřelil branku. Vlasák nevyužil ani další šanci, po rohu hlavou branku nedal. A ta nás hosté potrestali, byli nebezpeční v rychlých protiútocích, jeden z nich zakončili kličkou vybíhajícímu Doškářovi a brankou na 0:2. V závěru z trestného kopu nastřeli Babický T.  břevno.

z benešovského deníku - Domácí prospali začátek a hosté je potrestali po rohu a zakončení Prchlíka. Do poločasu se hrála otevřená kopané, ale šance gól nepřinesly. Ve druhém poločase se domácí zlepšili, zatlačili hosty do obrany a mohli vyrovnat, ale v největších šancích neproměnili penaltu a trefili břevno. Hosté hrozili rychlými brejky a jeden přetavili Vrkoslavem ve druhý gól.

z janovického webu - Nastoupili jsme s jedinou změnou v sestavě. Na postu gólmana zaskočil za Tomáše Vávru (menší zákrok na koleni) Radek Mrázek a hned udržel nulu! Začali jsme výborně a už ve 2. minutě byl zralý "na žlutou" domácí obránce po faulu na R. Vrkoslava. Místo karty ale přišel gólový trest, nařízenou standartku ještě soupeř odvrátil na roh (kopal opět Tonda Sochůrek) a míč propadl až k M. Prchlíkovi, kterému už stačilo jen nastavit "placíru" a bylo to 0:1! Za tohoto příznivého stavu naši hráči i nadále kontrolovali hru. Ve 25.min. neusměrnil centr M. Střihavky do sítě hlavou A. Sochůrek, ve 36.minutě měl gólovku na hlavě Pavel Němec, ale domácí obránce byl o vteřinku rychlejší a poslal míč do bezpečí. Do druhé půle jsme vstoupili nešťastně. Po nákopu za obranu a vyraženým míčem se po střetu našeho brankáře s útočníkem kopala penalta, kterou ovšem "zřejmě zhypnotizovaný" hráč neproměnil. V kabině o poločase burcující trenér a vedoucí mužstva a hlavně skvělí diváci, kteří byli dvanáctým hráčem hnali janovické hráče o to více dopředu. Nemohlo to však skončit jinak než gólem. Petr Daniel ještě netrefil tutovku z hranice velkého vápna, ale po perfektním ťukesu obešel "Vrky" brankáře a přidal potřebnou pojistku. Naše mužstvo podporované skvělými diváky stále kontrolovalo hru, ale hrálo se spíše mezi oběma vápny. Domácí se od 65.min. sice tlačili stále více a více před naše pokutové území, otevřeli zcela hru a zapomínali na zadní vrátka. V 70. minutě si pohrál se dvěma obránci A. Sochůrek, ale nebylo mu přáno poslat míč kolem strnulého brankáře do sítě. O 5 minut později se na penaltě uvolnil P. Němec, ale ani jeho střela z otočky neskončila v síti. Domácí hráli vabank, a z toho se rodily naše brejky, které však v brance neskončily. Všechny další standartky jsme někdy i se štěstím a také s pomocí břevna tři minuty před koncem vyřešili, skóre se až do závěrečného hvizdu rozhodčího neměnilo a vezeme tak domů "zlaté" tři body!