32.týden 2021

18.08.2021 22:19

První domácí utkání po modernizaci našeho sportovního areálu 

 

 

muži: Pravonín"A" 9 : 0 Tichonice - so - 14.8.2021 - 17:00 hodin - mistrovské utkání - rozhodčí: Fillip M. - Irion,Svoboda - branky: Jantač J. 4x, Vlasák L., Sibal Mich., Brzek V., Červeňák D., Rut T.

dorost: Vlašim"C"/Čechtice 1 : 3 Kondrac/Pravonín - ne - 15.8.2021 - 10:15 hodin - přípravné utkání - hřiště: Pravonín

muži: Pravonín"B" 6 : 1 N.Lhota - ne - 15.8.2021 - 15:00 hodin - mistrovské utkání - rozhodčí: Rezek - branky: Vlasák L. 4x, Baťka T., Zavadil V. 

Lépe jsme nemohli zahájit sezónu po modernizaci sportovního areálu, výstavby nových kabin s tribunou. V sobotu, to po dlouhé době nadešel den, kdy jsme si konečně po dlouhých přípravách mohli zahrát fotbal na domácím hřišti. Po výměně pořadatelství s Tichonicemi, kterým děkujeme, jsme mohli zahájit sezónu 2021/2022. Áčko tedy v sobotu 14.8.2021 od 17:00 hodin hostilo mužstvo z Tichonic. Soupeře jsme od začátku přehrávali a výraznou převahu přetavili v krásné branky. Již poločas 6:0 mluvilo za vše. V druhé půli jsme trochu polevili, přesto výsledek 9:0 byl zasloužený. Kluci se na zápas těšili, až na jednoho plná sestava, radost ze hry, diváci potleskem skandovali každou povedenou šanci a závěrečná děkovačka, to taky v Pravoníně moc nepamatuji. Jen neusnout na vavřínech, příští týden v sobotu od 17:00 hodin áčko opět hraje doma a to s T.Štěpánovem, který taky naděloval. Střelecky se v zápase zaskvěl nový hráč Jirka Jantač, který přišel na přestup z Miřetic, vstřelil čtyři branky, to se mu snad v Miřeticích nestalo, pokladník se po zápase určitě činil.

V neděli dopoledne si zahráli přípravné utkání dorosty Vlašim"C"/Čechtice proti Kondrac/Pravonín, v obou týmech máme naše dorostence, šlo o první zápas, o sehrávání v nových týmech, utkání splnilo účel. Ve středu od 18:00 hodin hraje na našem hřišti Vlašim"C"/ Čechtice další přípravné utkání proti týmu Křivsoudov/D.Kralovice.

Poslední duel domácího víkendu odehrálo naše béčko a to proti Nesperské Lhotě. Opět před početnou diváckou kulisou naši kluci zápas vysoko vyhráli, po dobrém výkonu přehrálo soupeře 6:1. Opět doufám, do pokladny přibylo trochu drobných, Libor Vlasák vstřelil také čtyři branky. Jedna perlička, aby trenér béčka vyžadoval plný počet dresů (18 sad), to se taky dlouho nestalo, taková účast na béčko, jen pokračovat s takovou chuťí. 

Ještě jednou děkuji za diváky, kteří přišli jak podpořit naše kluky, tak na prohlídku našich nových kabin.