PŘEKVAPENÍ KOLA - VÝHRA VYBOJOVANÁ

27.04.2010 11:47

PRAVONÍN A - VR.JANOVICE

mistrovské utkání

25.4.2010 14:00 hodin

rozhodčí - p. Macháček

výsledek - 3 : 0

poločas - 1 : 0

branky - Vlasák L., Marek L., Javorský L.

žluté karty - Babický T., Hejný L., Cibulka J.

sestava - Veselý L.5- Cibulka J.6, Filip M.6-7(4), Babický T.5-6, Hoch M.5- Moravec L.4, Vlasák L.5, Lejček J.4-5, Novák J.6- Babický M.4, Hejný L.4

střídali - 65.minuta Marek L.5 za Babického M.

              78.minuta Javorský L. za Hejného L.

              86.minuta Sedláček F. za Moravce L.

komentář trenéra - Celkově rozhárané utkání. Soupeř místy lepší. My jsme hrozili jen ze standartek. Kombinace z naší strany mizivá. Ve druhém poločase zlepšení, alespoň v nátlakové hře. Dobrá obrana, ale několik okének tam bylo.

komentář z benešovského deníku - V zápase plném osobních soubojů a tvrdých střetů, musel rozhodčí Macháček krotit často nervózní hráče na obou stranách, celkově šesti žlutými napomenutími. Na obou stranách také neuznal v prvním poločase vstřelenou branku z ofsajdové pozice. Hosté byli sice fotbalovější a na počet vytvořených gólových šancí i výrazně lepší, ovšem koncovka je totálně zradila. Naopak domácí drželi se soupeřem krok v bojovnosti a podařilo se jim gólově trestat každou chybu, které se v obranné hře dopustil. Poločasový výsledek 1:0 potvrdili domácí ve druhém poločase nejprve gólem střídajícího Marka a v samotném závěru přidal třetí gól také střídající Javorský.

A - tým Pravonín - Vr. Janovice