PŘESTAVLKY A - PRAVONÍN A

12.10.2010 08:50

mistrovské utkání

9.10.2010 16:00 hodin

rozhodčí - p. Urban, p. Borský

výsledek - 2 : 2

poločas - 1 : 0

branky - Moravec L., Lejček J.

žluté karty - Babický T., Babický M., Hoch M., Vlasák L., Jelínek V.

sestava - Veselý L.- Babický T., Ondrák Z., Vlasák L., Sedláček F.- Moravec L., Jelínek V.(60´Kuklík J.), Lejček J., Hoch M.- Krastev Y.(80´Kodeda J.), Babický M.

připraveni - Kotora P., Doškář D.

komentář trenéra - Pro zápas v Přestavlkách jsem udělali několik změn. Po zranění se do sestavy vrátil Jelínek a postavil se do středu zálohy, Vlasák se zasunul na předstopera, Moravec a Hoch hráli na krajích zálohy. Chtěli jsme být důrazní směrem dopředu a ne se jen soustředit na bránění častých standardních situací domácích, kterým malé hřiště nahrává. První poločas jsme začali šancí Hocha hned v první minutě. Domácí kontrovali hlavně dvěma trestnými kopy, první zastavila tyč Veselého branky a druhá již skončila v brance 1:0. Do poločasu se stav nezměnil. Po změně stran jsme přesněji kombinovali a po zakončení Moravce a později Lejčka jsme šli do vedení 1:2. Pojistku mohl přidat Babický M., který se kličkou ve vápně domácích zbavil stopera, a sám proti brankaři netrefil. Trest tak přišel v závěru, kdy centr do našeho vápna vyrazil Veselý před sebe jen k domácímu hráči, který upravil na konečných 2:2. Jestliže jsme v předchozích dvou utkáních vedli po poločase a druhou půli promarnili, pak v tomto utkání tomu bylo naopak.

z benešovského deníku - V prvním poločase byli domácí lepší, ujali se vedení z trestného kopu Bramborou a ještě nastřelili tyč po rohovém kopu. Ve druhém poločase převzal iniciativu Pravonín a dvěma góly Moravce a Lejčka skóre otočil. Domácí v závěru zabrali a v 80. minutě po závaru vyrovnal Žížala na 2:2.