ŠKODA, NA BOD BYLO

07.06.2010 12:28

DIVIŠOV - PRAVONÍN A

mistrovské utkání

5.6.2010 17:00 hodin

rozhodčí - p. Bačinský

výsledek - 1 : 0

poločas - 0 : 0

žlutá karta - Marek L., Babický M.

sestava - Veselý L.5, Ondrák Z.3-4, Filip M.4-5, Babický T.4, Hoch M.4-5, Marek L.4, Vlasák L.5-6, Lejček J.4, Novák J.4, Klejna L.4(5), Babický M.6

střídali - 60.minuta Studnička R.5 za Nováka J.

              70.minuta Cibulka J. za Ondráka Z.

              83.minuta Sedláček F. za Klejnu L.

připraven - Kotora P.

komentář trenéra - V tomto utkání bylo tolik volnosti, ale také tolik individuálních chyb z naší strany, až se tomu nechce věřit. Zpracování míče, přihrávání, lehké obcházení atd. To všechno nás sráželo a jako by jsme nevěděli co dělat. Útočili jsme, ale lehce ztráceli a soupeř zlobil. šance jsme měli, stříleli jsme, ale málo soustavného tlaku. Zapřičeněno již zmíněnou lehkou ztrátovostí, nepřesnou přihrávkou, špatnou orientací na hřišti. Utkání jsme propásli. 

komentář z benešovského deníku - Diváci viděli za krásného letního počasí zápas průměrné úrovně. Utkání začalo náporem domácích, kteří ale vypracované šance, kvůli špatné koncovce, nevyužili. Hosté se v průběhu prvního poločasu osmělili, jenže měli podobný problém jako Divišovští, pokud se trefili mezi brankové tyče, byl na místě brankář Hanuš. Po přestávce se nadále hrálo vyrovnané utkání, které nakonec rozhodl v 70. minutě střídající snajper Zd. Pekárek, když obešel dva obránce Pravonína a zamířil přesně k tyči. V závěru si již domácí další příležitosti neproměnili a v pohodě dokráčeli k výhře.