SOBĚHRDY A - PRAVONÍN A

16.05.2013 09:00

1.semifinále poháru OFS Benešov 

15.5.2013 - středa - 17:30 hodin

rozhodčí - Cígler

výsledek - 2 : 0

poločas - 2 : 0

sestava - Doškář D. - Zavadil V., Babický T., Kodeda J., Hoch M. - Sibal Mich.(80´Stránský P.), Javorský L., Lejček J., Moravec L. - Studnička P.(48´Babický M.), Ondrák Z.(70´Hoch P.)

komentář ved.družstva p.Ondráka -

Ve středu 15.5. nás v dalším kole okresního poháru čekal zdatný soupeř. Vedoucí mužstvo III.tř skupiny A., Soběhrdy.

K utkání nepřistoupili úplně všichni hráči s patřičným nasazením a důrazem. Sice se nám dařilo většinu času držet míč na kopačkách a soupeře tlačit na jeho polovinu hřiště, ale tato optická převaha nám nebyla nic platná. Většina přihrávek šla do šířky nebo zpět na obránce a prakticky jsme se nedostali do nebezpečnější střelecké šance. Bránu domácích jsme prakticky v první části hry ,neohrozili. V útočné fázi jsme nebyli dostatečně důrazní a pohybliví, abychom zkušené obránce soupeře něčím překvapili. Domácí vycházeli ze zajištěné obrany a podnikali po našich, někdy zbytečných ztrátách míče, rychlé protiútoky. Jeden z nich jsme řešili ve 22 minutě utkání, faulem a po zdí nešťastně tečované střele z přímého kopu, se dostali domácí do vedení. Dál jsme dobývali území soupeře, ale bez zakončení. Naopak ve 37 minutě po zahrání trestného kopu domácími se dostal nedostatečně bráněný nejmenší útočící hráč a v poklidu hlavičkou navýšil skóre pro Soběhrdy.

Pohárová matematika velela dát v druhém poločase alespoň jeden gól. Uzemní převaha byla ještě o něco větší než v prvním poločase. Domácí dobře bránili a čekali na naše chyby. Zvýšili jsme naší aktivitu a dostali jsme se i do několika střeleckých šancí. Asi největší vyřešil domácí brankář, když na poslední moment vykopl špičkou podařenou střelu M. Babického, který hru po vystřídání oživil. V závěrečném náporu jsme měli ještě další šance po hlavičkách M. Babického, M. Hocha, M. Sibala, T. Babického, ale jejich pokusy skončili mimo bránu.

V útočné fázi jsme byli mimořádně neefektivní, v nasazení některých hráčů v průběhu hry byly rezervy. K poměrně dobré hře obrany, s vyjímkou druhého obdrženého gólu, dobře chytajícímu brankáři, musíme hodně přidat v ofenzívě a zakončení.

z webu soupeře zde