STRUHAŘOV A - PRAVONÍN A

11.04.2011 07:46

mistrovské utkání

10.4.2011 15:00 hodin

rozhodčí - p. Mrázek, p. Mikolášek

výsledek - 2 : 1

poločas - 0 : 1

branka - Babický T., Babický M.

žluté karty - Filip M.

sestava - Veselý L.-  Kuklík J., Filip M., Babický T., Sedláček F.(85´Ondrák Z.)- Cibulka J., Hoch M., Vlasák L., Březina E.(75´Kodeda J.)- Moravec L., Babický M.(65´Krastev Y.)

komentář trenéra - Nastoupili jsme oproti předchozímu utkání bez distancovaného Lejčka a zraněného Žurka, příležitost tak dostali od začátku dorostenci Sedláček s Březinou. V 15´ jsme Moravcem zahrávali dva rohové kopy a ten druhý zakončil hlavou přesně Babický T. 1:0. Do poločasu měli domácí dvě vyložené gólové příležitosti, které neproměnili. Druhý poločas jsem se více soustředili na obranu, v několika případech nás podržel brankář Veselý. Před brankou soupeře byli v šanci jak Vlasák hlavou tak Moravec střelou z úhlu, ale branku nedali. Po brance volala hlavně Moravcova akce, kdy volil střelu a nepřihrál nabíhajícímu Krastevovi. V 80´ jsme opakovaně nedokázali odkopnout míč na hranici naší šestnáctky a tak ho nakonec domácí hráč z otočky napálil na branku a vyrovnal na 1:1. O chvíli později jsme prohrávali 2:1, když domácí proměnili nařízený pokutový kop za zbytečný faul. V samotném závěru jsem vrhli všechny síly do útoku, výsledkem byla šance Vlasáka, bohužel jeho hlavička branku netrefila. Musíme pochválit rozhodčího pana Mrázek, rozhodoval přesně.

z benešovského deníku - Domácí měli v úvodu utkání několik šancí, které neproměnili, a tak se dostali ke slovu hosté, když v 16. minutě se po rohu Moravce a hlavičce T. Babického ujali vedení. Po brance se hosté zatáhli a bránili jednobrankový náskok. Ve druhém poločase neproměnili slibné příležitosti domácí Straka a Veselý a hosté stále odolávali. Štěstí se ke Struhařovu přiklonilo až v závěru zápasu. V 79. minutě se z hranice pokutového území krásně v pádu trefil Pospíšil, za dvě minuty byl faulován Sysel a Z. Pessr z penalty vstřelil rozhodující branku zápasu – 2:1.