TEPLÝŠOVICE B - PRAVONÍN A

25.10.2010 08:24

mistrovské utkání

24.10.2010 15:30 hodin

rozhodčí - p. Pessr, p. Cígler

výsledek - 3 : 1

poločas - 1 : 0

branka - Klejna L.

žluté karty - Veselý L., Klejna L., Babický M., Ondrák Z.

sestava - Veselý L.- Sedláček F., Ondrák Z., Kuklík J.(51´Klejna L.), Babický T.- Moravec L., Lejček J., Vlasák L., Žůrek P.(65´Kodeda J.)- Babický M., Krastev Y.

komentář trenéra - S vědomým, že hrajeme na hřišti posledního celku jsme chtěli navázat na předchozí domácí vítězství. Hra se nám však vůbec nedařila, naše přihrávky hlavně pak ve středu hřiště nebyli vůbec dobré a navíc jsme si nedokázali poradit se soupeřem, který hrál velmi dobře kombinačně. V 31´ jsme prohrávali 1:0, když domácí proměnili pokutový kop za faul Veselého. Naše ojedinělá vydařená akce v závěru poločasu zakončená střelou Krasteva gólem neskončila. V druhém poločasu jsme v 49´ obdrželi branku na 2:0, když Ondrák zastavil šanci domácích nedůrazným odkopem. Následovalo naše dvojí střídání, do hry se dostali Klejna a Kodeda, a právě prvně jmenovaný snížil v 70´na 2:1, což bylo z naší strany bohužel konečné. Následovali šance domácích, při jedné z nich vykopával z prázdné branky za Veselým Ondrák. V 80´upravili domácí na konečných 3:1. Domácí byli lepším celkem, předčili nás v kombinaci, nasazení a zaslouženě vyhráli. Doufám, že tak dali hlavně našim zkušenějším hráčům příklad, jak se má přistupovat k utkání.

z benešovského deníku - Zápas o „Černého Petra“ vyzněl pro domácí béčko Teplýšovic, které tak poslalo Pravonín na dno tabulky. Domácí byli fotbalovější a po zásluze zvítězili.