TRHOVÝ ŠTĚPÁNOV A - PRAVONÍN A

02.04.2012 15:15

 

mistrovské utkání 15.kolo

1.4.2012 14:00 hodin

rozhodčí: Murgač - Malíř, Žaba

výsledek - 3 : 3

poločas - 0 : 0

branky - Babický T., Babický M. (pen.), Hrubeš V.

žluté karty - Babický M., Kodeda J., Ondrák Z. 2x

červená karta - Ondrák Z. (65´)

sestava - Veselý L.- Kodeda J., Janáček M., Hoch M., Babický T.- Stránský P. (75´Březina E.), Lejček J., Moravec L., Hrubeš V.- Babický M. (89´Zavadil V.), Ondrák Z.

připraveni - Doškář D., Čičatka M.

komentář asistenta trenéra - V prvním poločase se nehrál nijak líbivý fotbal, vázla kombinace, pravonínští se nedostávali na dostřel domácí svatyně (pouze standartky), domácí o něco aktivnější, šance měli, ale střely vedle či nad bránu. Ve druhém poločase jsme začali aktivně a ve 47 minutě Janáček zahrával přímý kop a na malém vápně neobsazený Babický T. s přehledem zavěsil - 0:1. V 55 minutě po sóle, byl Hrubeš faulován v pokutovém území a kopala se penalta, kterou zvýšil naše vedení na 0:2 Babický M. Penalta se kopala hned vzápětí i na druhé straně a to po faulu Janáčka, taky úspěšně - 1:2. Poté v 65 minutě zcela nesmyslně fauloval Ondrák na půlicí čáře domácího hráče zezadu a k prvé žluté kartě z prvního poločasu následovala druhá a odchod po sprchy. Domácí nás začali přehrávat a hned v 67 minutě po tečované střele se objevil domácí hráč sám před gólmanem a s přehledem zavěsil - 2:2. V 71 minutě po přímém kopu z velkého vápna se míč odrazil opět k nehlídanému hráči a obrat byl dokonán - 3:2. Domácí byli na koni, míč nám moc nepůjčovali, ale do šancí jsme je již nepouštěli. Z ojedinělé akce, po dlouhém nákopu Janáčka do vápna domácích, byl míč vrácen hlavou T.Babickým zpět na penaltu a  Hrubeš prostřelil vše co mu stálo v cestě a v 81 minutě srovnal na konečných 3:3. Musím celý mančaft pochválit za bojovnost a že utkání nezabalilo a muselo dohrávat utkání 25 minut v deseti lidech. Sice vázla kombinace, ale v oslabené sestavě kluci bojovali a výsledek se dostavil. Chválím všechny, ale musím se zastavit nad výkonem Honzy Kodedy. Dopoledne odehrál celý zápas za dorost a celý zápas také odehrál a to skvěle, vzápětí od 14:00 hodin za áčko a nebylo znát, že má zápas v nohou. Jen tak dál.

z benešovského deníku - V prvním poločase diváci branku neviděli, ale blíže k ní měli domácí, jenže Zajíček hlavičkoval po rohu vedle a podruhé z otočky do brankáře, J. Jakoubek z šestnáctky netrefil branku a Škvorův centr s námahou vytěsnil gólman na roh. Ve druhém poločase se začaly dít věci. Hosté šli do vedení po rohu a hlavičce T. Babického, jehož bratr Michal o chvíli později proměnil penaltu. Pak se probudili domácí a vidět byl hlavně Pavel Vobecký, jenž zařídil obrat. Nejprve po faulu na něj proměnil Janoušek penaltu, následně vyrovnal, když po centru obešel i brankáře a obrat dokonal po odraženém míči a střelou do protipohybu brankáře, když hosté hráli již o deseti. Další šance domácí neproměnili, a tak přišel trest, když se po závaru nejlépe ve štěpánovské šestnáctce orientoval Hrubeš.