UTRÁPENÉ VÍTĚZSTVÍ - BODY SE POČÍTAJÍ

30.03.2010 08:32

PRAVONÍN A - NEVEKLOV A

mistrovské utkání

28.3.2010 14:00 hodin

rozhodčí - p. Novosád

výsledek - 3 : 1

poločas - 1 : 1

střelci branek - Vlasák L., Moravec L., Klejna L.

sestava - Veselý L.6(5) - Ondrák Z.4, Filip M.5(4), Kotora P.5(4), Hoch M.4(5)- Babický T.5- Marek L.4, Vlasák L.4(5), Lejček J.4- Hejný L.4(6), Moravec L.4(5)

strřídali - 58.minuta Klejna L.5 za Marka L.

               70.minuta Cibulka J. za Lejčka J.

               84.minuta Kuklík J. za Hejného L.

Komentář trenéra p. Hlaváče: První poločas na trávě!!! Hráči se moc dobře nevypořádali, ale měli výmluvu. V prvním poločase po větru jsme měli převahu, ale ke střelbě jsme se nedostávali. Zbavovali jsme se někam míčů, nedokázali jsme udržet míč ani individuálně ani kombinací. Soupeř proti větru zlobil a vyrovnal (podcenění situace - Filip). Ve druhém poločase nastaly určité změny ve hře (k lepšímu), míč tolik neutíkal a dvěma brankami jsme si zajistili výhru. Ve druhém poločase byla i lepší organizace hry, projevilo se to zlepšenou hrou zálohy. Dlouhé pasy soupeře bral vítr a naše obrana byla lepší než v prvním poločase.

Komentář z benešovského deníku: Vyrovnané utkání bylo od počátku ovlivněno silným větrem, který měl také velký podíl na prvním gólu, kdy prudce centrovaný míč Vlasáka skončil v brance hostí. Vzápětí pohrdli domácí pokutovým kopem, který lehkovážně neproměnili a hned byli potrestáni, když Vitouš proměnil brejkovou akci ve vyrovnávající branku. Do konce poločasu si oba týmy příliš šancí nevytvořili, a tak další góly již nepadly. Druhý poločas vyšel domácím, když se po pěkné akci a centru prosadil hlavou Moravec. Hosté se nevzdávali a několikrát prověřili domácí obranu, ovšem bez úspěšného zakončení. Rozhodnutí ve prospěch Pravonína přišlo z kopačky střídajícího Klejny, který prostřelil míč pod tělem velmi dobře chytajícího brankáře Šišky.