VELÍŠ - PRAVONÍN A

21.11.2012 12:58

mistrovské utkání - 12.kolo

17.11.2012 - 13:30 hodin

rozhodčí - Cacák

výsledek - 0 : 6

poločas - 0 : 3

branky - Vlasák L. 2x, Studnička P. 2x, Babický M., Sibal Mich.

žlutá karta - Lejček J.

sestava - Doškář D.6 - Babický T.6, Kodeda J.4-5, Hoch M.5-6, Zavadil V.4(5) - Jandák P.5(80´Sibal Mar.), Vlasák L., Lejček J., Hrubeš V.5(4) (65´Sibal Mich.5-6) - Babický M.5(58´Moravec L.5), Studnička P.

připraven - Filip T.

komentář trenéra - Utkání vyznělo jasně pro nás. Stálá převaha, ale kostrbaté útoky s hodně individuálnímmi chybami (špatné přihrávky, lehké ztráty míčů, výběr hůře postaveného hráče, nerovný terén, časté postavení mimo hru!!!???). Toto všechno jsme dokázali na druhé straně eliminovat pěknými akcemi, ze kterých byly šance a branky. A právě proto lze utkání z naší strany hodnotit jako dobré.

z velíšského webu - Proti vedoucímu mužstvu tabulky jsme od začátku tahali za kratší konec a už v 10. minutě jsme po naší chybě hosty jednoduše pustili do vedení. Za deset minut přidali hosté druhou branku a vzápětí neproměnil dobrou příležitost O. Štika. Ve 30. minutě Pravonín udeřil potřetí a bylo vlastně po zápase. Z kraje druhého poločasu jsme se ještě pokoušeli o zázrak, ale z naší aktivity vyplynulo i několik chyb, které bohužel vedly ke čtvrtému gólu. Ten definitivně pohřbil naše naděje a zápas už se poté jen dohrával, i tak Pravonín ještě přidal dvě branky a další vysoká prohra byla na světě.

Hosté hráli rychlý, kombinační fotbal, na který naše mužstvo nenašlo recept. Nám chyběla přesnost, vůle, bojovnost, a i proto jsme neměli sebemenší nárok...

Sestava: M. Štika - M. Kocourek, L. Prokop, P. Mach, J. Buchal - L. Buchal, J. Kolář, O. Štika(C)(ŽK), R. Jiráček - M. Spurný, J. Kováč

Střídání: 75. D. Zdobinský za M. Spurného