ZÁPAS ROZHODLO PROMĚŇOVÁNÍ ŠANCÍ

13.04.2010 13:27

PRAVONÍN A - ÚROČNICE

mistrovské utkání - foto

11.4.2010 14:00 hodin

rozhodčí - p. Kočí

výsledek - 1 : 2

poločas - 0 : 1

branka - Vlasák L.(pen.)

žluté karty - Ondrák Z., Klejna L.

sestava - Lejček J.5- Cibulka J.4(6), Novák J.5, Babický T.5, Sedláček F.5- Ondrák Z.4, Marek L.4, Vlasák L.4-5, Moravec L.3-4- Klejna L.4, Hejný L.4

střídali - 60.minuta Babický M.4 za Marka L.

              75.minuta Javorský L.4 za Ondráka Z.

 

připraven - Jandák P., Jindrák P.

komentář trenéra - Rozháraná hra. Mizivá kombinace. Individuální ztrátovost míčů ve všech řadách. Nepozornost při rohu (rozehrání na krátko, neobsazení před brankou). Útok prakticky neohrozil obranu soupeře. Ve druhém poločase částečné zlepšení, asi spíš v záloze?? Tím převaha bez vyjádření (jen dvě břevna). Opět nepozornost středních obránců (možná i pravého) a naběhnutí před naši branku (hráč úplně sám), přihrávka na hlavu z hlouby pole a druhá branka. Postrádal jsem více fotbalu, větší nasazení hlavně hráčů dopředu.

komentář z benešovského deníku - Do zápasu vstoupili lépe hosté, když se po standardní situaci hlavou trefil Maršoun. Domácím se nedařilo dostat hosty pod tlak a vytvářet si gólové příležitosti. Úročničtí dobře kombinovali a taktickým výkonem nepouštěli Pravonínské do blízkosti své brány. Ve druhém poločase domácí přidali, dostali se do několika šancí, míč však skončil na břevně a podruhé na tyči úročnické branky. Hosté pokračovali v dobrém výkonu a i oni nastřelili břevno domácí branky. Vyrovnané utkání rozhodli hosté z brejku druhým gólem Petera, na který domácí odpověděli už jen v samém závěru proměněným pokutovým kopem L. Vlasákem.