ZDISLAVICE A - PRAVONÍN A

15.11.2010 09:19

mistrovské utkání

14.11.2010 14:00 hodin

rozhodčí - p. Hůlka, p. Špička

výsledek - 5 : 3

poločas - 0 : 2

branky - Babický T., Babický M.(pen.), Hejný L.

žlutá karta - Vlasák L.

sestava - Veselý L.- Ondrák Z., Babický T., Vlasák L., Hoch M.- Žůrek P., Lejček J., Babický M.(55´Hejný L.), Moravec L.(85´Sedláček F.)- Klejna L., Krastev Y.(70´Cibulka J.)

komentář trenéra - Utkání dvou zcela rozdílných poločasů. Ten první jsme jasně vyhráli aktivitou, nasazením a tím, jak jsme se tlačili před branku soupeře. První branku dal Babický T. přesnou střelou z trestného kopu po faulu na Krasteva. Zajímavostí je, že rozhodčí Hůlka tento zákrok nepotrestal žlutou kartou a to proto, že faulující hráč již jednu kartu měl a musel by jej tak poslat do sprch. Domácí mohli být v této fázi rádi, že Hůlka trestá žlutou kartou různé řečnění, nikoli fauly, kterých se dopouštěli. Druhou branku přidal Babický M., když proměnil penaltu po faulu na sebe. Šance domácích jsme v této fázi hry se štěstím odvrátili. Druhou půli se začali dít věci. Nejprve domácí snížili z nesmyslně nařízené penalty na 1:2 po nastřelené ruce Moravce, aby o chvíli později vyrovnali na 2:2, to když brankáři Veselému nepochopitelně vypadl míč z ruky v malém vápně. Na druhé straně se po nastřelené ruce penalta k našemu úžasu nepískala. Následoval tlak domácích na který jsme bohužel nereagovali podržením míče v útoku a kombinací, místo toho jsme dělali chyby v obraně a když ani brankář Veselý nedokázal zabráním dorážkám míče do branky v malém vápně, prohrávali jsme 5:2. V závěru po individuální akci střelou za vápnem snížil na 5:3 Hejný. Když vedete v poločase 2:0 tak jako my ve Zdislavicích očekáváte, že i kdyby jste měli míč kopat do nedaleké požární nádrže, tak pět branek nedostanete. To ovšem nebyl náš případ.

z benešovského deníku - Domácí již tradičně vstoupili do utkání nekoncentrovaní, ale hosté z převahy nic nevytěžili. Zdislavice si z brejků vytvořily tři vyložené šance, ale také bez gólového efektu. A tak udeřilo na druhé straně. Nejprve se trefil T. Babický krásně z trestného kopu a posléze jeho bratr Michal proměnil penaltu. Po přestávce vyběhlo ve zdislavických dresech na hřiště jiné mužstvo. Domácí si vytvořili tlak a po závaru, následné ruce proměnil Kubálek penaltu. Již předtím se povedlo Zdislavickým střídání. Ne zcela zdravý Kupsa obětavě nastoupil, vstřelil další dva góly a opět se nechal vystřídat. Pravonínští byli zlomeni a domácí přidali Pecháčkem a Kubálkem další dvě branky, na které zareagoval jen pěknou střelou Hejný.